luni, 22 august 2011

Ce mai vinde romanul...500 lei

Un bust "procurat" dintr-o oficina a vechiului PCR...eahhh

citat:

"De vanzare statuieta din imaginile de mai jos .

Reprezinta bustul lui V.I. Lenin , Arata foarte bine , si este executata foarte frumos si detaliat

Este o adevarata piesa de colectie

Pretul este usor negociabil

Aceasta este o licitatie platita si Va rog sa nu licitati daca nu cumparati voi fi nevoit sa dau negativ pentru recuperarea comisionului"

Astept si alte busturi ale unor gunoaie din istoria contemporana ca:
-Stalin
-Hitler
-Gadafi
-Ceausescu...etc
Cine dracu' isi etaleaza un bust ca asta in sufragerie? Mare e gradina Ta Doamne !

Un pic de inflatie ici colea....

Inflaţia mare ajută numai statul si implicit guvernul  să-si corecteze erorile de apreciere a veniturilor si de alocare a cheltuielilor in bugetul de stat. Chiar dacă economia scade, PIB nominal va fi substanţial mai mare, încasările nominale relativ mai mari iar cheltuielile – identice (salarii,pensii,investitii,ch.de administratie,etc).Dece statul ar "incerca" sa reduca inflatia?Pai bancile implict se vad "nevoite"sa mareasca dobanda si in acest mod bancile se vor "sufoca" intre ele si ar pierde clienti...saracele de ele.Aceasta "joaca" se face numai in cazul ca ai o moneda proprie,daca insa "treci" pe euro...adio,ajungi ca statul grec.

Creante incerte

Inregistrarea creanţelor incerte
Inregistrarea creanţelor incerte în contabilitate, acestea se fac în contul 4118. «Creanţele incerte se evidenţiază în contul 4118 - "Clienţi incerţi sau în litigiu"
4111=4118
Provizioane
 Provizioanele constituite potrivit reglementărilor legale se înregistrează debitând contul de cheltuială
6814 - "Cheltuieli de exploatare privind ajustările pentru deprecierea activelor circulante" şi creditând contul 491 - "Ajustări pentru deprecierea creanţelor - clienţi".
6814-491
Scoaterea din evidenţă 
Pentru scoaterea din evidenţă a creanţei care nu mai poate fi încasată se înregistrează cheltuiala aferentă contului 654 - "Pierderi din creanţe şi debitori diverşi" în contrapartidă cu contul 4118.
654-4118
Anularea provizionului
 Pentru anularea provizionului înregistrăm 491=7814, contul 7814 reprezentând "Venituri din ajustări pentru deprecierea activelor circulante"».