joi, 12 mai 2011

Serviciile publice de radio si TV

Inalta Curte de Casatie si Justitie  a respins recursul formulat de catre Guvernul Romaniei si Societatea Romana de Radiodifuziune la sentinta data de catre Curtea de Apel Cluj.Asfel se  anuleaza taxa radio-TV pentru toate firmele care nu detin receptoare radio-TV".  Decizia ICCJ a fost  publicata in Monitorul Oficial.

Prin decizia pronuntata, Inalta Curte a dispus anularea prevederilor legale prin care toate firmele cu sediul in Romania erau obligate la plata unei taxe lunare pentru serviciile publice de radio si TV.

Decizia nr. 607 din 3 februarie 2011, respinge recursurile declarate de Guvernul Romaniei si Societatea Romana de Radiodifuziune impotriva Sentintei civile nr. 185 din 27 aprilie 2010 a Curtii de Apel Cluj — Sectia comerciala si contencios administrativ si fiscal, ca nefondate.Irevocabila. 

Dar, ne aflam in Romania..."baietii" vor sa inventeze o declaratie prin care sa se certifice ca NU se detin la sediul firmei sau punctele de lucru receptoare TV sau Radio.Acestea  urmeaza a fi controlate (iar ?) si daca se constata "scule" ce sunt capabile sa receptioneze TV sau Radio (IPhone,Ipad,PC) se mentine taxa !Cum mai toate firmele detin cel putin un PC la sediu...(vezi semnatura electronica)